Gastenboek

Alles was goed geregeld. Een fijne communicatie! Bedankt voor alles - Het LAGERHUIS is een top locatie! Fam. Muller. Tot een volgende keer!

26-12-2019

Fam. Muller

We hebben hier een gezellige verjaardag gevierd. Goed geregeld! Fam. Klapwijk

28-09-2019

Fam. Klapwijk

Bedankt voor de fijne plek en de goede zorgen. Anneke en de anderen.

28-08-2019

Gem. Assen - Servicedesk

We hebben genoten van jullie accommodatie. De omgeving nodigt ons uit om vaker hier gebruik van te maken. Prachtig!

06-04-2019

Fam. Bosch

We hebben genoten in deze fijne lokatie. Bedankt en fijne feestdagen.

23-12-2018

Fam. Ottens

Ik wilde nog bedanken dat het er binnen zo gezellig uitzag.  Hier en daar een bloemetje of een kaarsje. Maar ook vooral het welkomstbord buiten. En dan ook nog met de naam erop,  maakt het zo persoonlijk. Meerderen bedankten ons voor het geweldige huis, zowel binnen als de ruimten buiten. Een hartelijke groet, E. Hoekstra de Vries

22-10-'18

Fam. Hoekstra

We hebben een prschtige familiedag gehad in Het Lagerhuis. Mooie locatie in een prachtige omgeving. Het Letterboxenspel was bijzonder leuk om te doen.

13-10-2018

Fam. Meijering

Vriendinnendag van Trijnie Broekema. We hebben ons in "het LAGERHUIS" goed vermaakt, veel gekletst, veel gelachen, gegeten en een route Letterboxen gelopen. Geweldig!!! En ontzettend leuk, dat ik weer op mijn geboorteplek ben geweest!! Namens alle dames: Bedankt!!

09-06-2018

Trijnie Broekema

Na 4 jaar weer een familiedag en de lokatiekeuze was gemakkelijk gemaakt. Het Lagerhuis is geschikt voor alle leeftijden. Toen en nu is het weer fantastisch. Succes verzekerd. Wij hebben allemaal genoten en komen zeker terug. De hartelijke groeten van tevreden en blijde families Kalma en Nijmeijer.

16-09-2017

Fam. Kalma en Nijmeijer

Mooie locatie, veel speelruimte voor kinderen/jongelui! We hebben genoten en konden vanwege het prachtige weer ook lekker genieten van het terras, super! Bedankt voor de gastvrijheid. Hartelijke groeten.

26-03-2017

Fam. Haveman