Gastenboek

Ik wilde nog bedanken dat het er binnen zo gezellig uitzag.  Hier en daar een bloemetje of een kaarsje. Maar ook vooral het welkomstbord buiten. En dan ook nog met de naam erop,  maakt het zo persoonlijk. Meerderen bedankten ons voor het geweldige huis, zowel binnen als de ruimten buiten. Een hartelijke groet, E. Hoekstra de Vries

22-10-'18

Fam. Hoekstra

We hebben een prschtige familiedag gehad in Het Lagerhuis. Mooie locatie in een prachtige omgeving. Het Letterboxenspel was bijzonder leuk om te doen.

13-10-2018

Fam. Meijering

Vriendinnendag van Trijnie Broekema. We hebben ons in "het LAGERHUIS" goed vermaakt, veel gekletst, veel gelachen, gegeten en een route Letterboxen gelopen. Geweldig!!! En ontzettend leuk, dat ik weer op mijn geboorteplek ben geweest!! Namens alle dames: Bedankt!!

09-06-2018

Trijnie Broekema

Na 4 jaar weer een familiedag en de lokatiekeuze was gemakkelijk gemaakt. Het Lagerhuis is geschikt voor alle leeftijden. Toen en nu is het weer fantastisch. Succes verzekerd. Wij hebben allemaal genoten en komen zeker terug. De hartelijke groeten van tevreden en blijde families Kalma en Nijmeijer.

16-09-2017

Fam. Kalma en Nijmeijer

Mooie locatie, veel speelruimte voor kinderen/jongelui! We hebben genoten en konden vanwege het prachtige weer ook lekker genieten van het terras, super! Bedankt voor de gastvrijheid. Hartelijke groeten.

26-03-2017

Fam. Haveman

Hallo fam. Blaauboer, We hebben een fijne familiedag gehad hier in het Lagerhuis. Ook de speurtocht met de Letterboxen was fijn om te doen. We geven dit door aan andere mensen. Groeten, fam. Swarts.

29 mei 2016

Fam. Swarts

Geweldige familiedag gehad vandaag. Super locatie hier!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Groeten van fam. Smith (Boer Rookhuizen), Assen.

28 mei 2016

Fam. Smith

Moi Jolanda, Bedankt voor de leuk georganiseerde letterboxenzoektocht! Hele leuke locatie hier. We hebben genoten van de prachtige natuur. Groeten van iedereen. Liefs, fam. Boerema, Assen

19 maart 2016

Fam. Boerema

We hebben opa Nanno's 83ste verjaardag in Het Lagerhuis gevierd met 19 personen: taart eten in de zon, lekker gewandeld, geborreld en tortilla's gegeten. Het is voorbij gevlogen deze middag en nu is het tijd om weer te gaan richting Groningen, Leeuwarden, Schagerbrug, Haarlem & Almere. Het was weer fijn om hier te zijn! Joke Mannes.

10 oktober 2015

Fam. Mannes

Beste Hans, We hebben een geslaagde dag gehad op jullie prachtige locatie! Bedankt! Groeten, Team Olmenstaete - Lentis

2 oktober 2015

Lentis - Team Olmenstaete - Lentis